Solutii IT

Solutii IT

Solutii IT

Implementare Office 365

Solutia Office 365 deschide pachetul care intruneste o serie de facilitati special concepute pentru a-ti transforma munca intr-o activitate relaxanta. Astfel ia nastere inteligenta ce creeaza o interconexiune intre aplicatiile Office de la Microsoft si instrumentele gazduite in Cloud, servicii de comunicatii.

Solutii IT de comunicare prin e-mail

Desi exista numeroase canale de comunicare, e-mail-ul a devenit astazi o componenta de business indispensabila si poate chiar cea mai importanta modalitate de a transmite un mesaj oficial, complex, bine-structurat, detaliat, imbogatit cu elemente media si caruia ii putem atasa documente si surse, potrivit oricarui tip de mesaj.

Solutii IT de acces mobil la e-mail

Ne aflam in plin progres tehnologic, etapa in care diverse dispozitive, in special telefoanele mobile, indeplinesc din ce in ce mai multe functii si preiau tot mai multe sarcini computerizate. Astfel, accesului postei electronice de pe telefon, din ratiuni de necesitate a devenit nu doar o practica raspandita, ci un adevarat trend.

Solutii IT de cablare structurata

O retea de cablare realizata cu succes necesita profesionalism si eficienta in vederea realizarii rapide si a garantiei si sigurantei oferite.

Solutii de comunicatii wireless in companie

In contextul tehnologiei febrile de azi funtionarea wireless nu mai este o simpla optiune, ci o obisnuinta, necesitate sau stil permanent de desfasurare a activitatii.

Solutii IT de cloud computing

Achizitia serviciilor si a echipamentelor IT uneori necesita resurse poate peste masura bugetului, cel putin in faza de debut a unui business.

Solutii de licentiere

Stiai ca, pe langa siguranta de care te poti bucura, combaterea pirateriei software si beneficiile download-urilor si ale upgradeurilor gratuite, daca acorzi importanta cuvenita actiunii de licentiere la mai multe calculatoare, poti reduce costurile reale cu pana la 60%?

Solutii IT de protectie antivirus

Amenintarile cu virusi informatici sunt din ce in ce mai raspandite. Si mai mult decat virusii care reprezinta principalele cauze de ingrijorare, multiple alte pericole cibernetice pot constitui factori seriosi de risc.

Solutii de securizare a comunicatiilor prin internet

In contextul evolutiei tehnologice de astazi securizarea datelor si a informatiilor a devenit o prioritate cu atat mai stringenta, cu cat informatiile in mediul online circula tot mai abundent. In acelasi ritm alert specialistii testeaza si dezvolta solutii si metode de securitate, desi amenintarile si contrasolutiile se tin lant.

Solutii IT de protectie antispam

Desi este o activitate ilegala prin care se risca amenzi mari, spamming-ul ramane o provocare ce necesita solutii serioase de protectie deoarece functioneaza cu succes ca modalitate de promovare sau de inoculare a anumitor obiective pe care spamerii si le propun.

Security Operation Center (S.O.C)

Cu totii stim cat este de important sa ne simtim in siguranta. Atat in activitatile de zi cu zi, cat si in mediul online, la lucru sau acasa.

Help Desk pentru companii

Help Desk este serviciul creat cu scopul de a oferi utilizatorilor IT suportul necesar, informatiile sau indicatiile precise de care acestia au nevoie, fie ca vorbim de echipamentul hardware, fie ca ne refe-rim la partea de software sau la diverse alte aspecte IT de finete.