Solutii de acces mobil la e-mail

Ne aflam in plin progres tehnologic, etapa in care diverse dispozitive, in special telefoanele mobile, indeplinesc din ce in ce mai multe functii si preiau tot mai multe sarcini computerizate. Astfel, accesului postei electronice de pe telefon, din ratiuni de necesitate a devenit nu doar o practica raspandita, ci un adevarat trend.

Promptitudine, Dinamism, Accesibilitate

Avantajul major al accesului de pe telefon al e-mail-ului il intelegem cu usurinta, considerand numeroasele circumstante in care PC-ul nu este la fel de usor de accesat, spre deosebire de telefonul mobil pe care il avem mereu la indemana.

Mai mult decat atat, sunetul prin care suntem informati ca am primit un mesaj in posta electronica il auzim aproape la fel de frecvent ca si in cazul mesajelor celorlalte aplicatii mobile devenite aproape indispensabile.

Comunicarea realizata prin mijloace menite sa o simplifice intotdeauna aduce mai mult profit companiei si un spor crescut echipei in activitatile intreprinse: Informatia este astfel transmisa cu succes si in timp real, raspunsul prompt, ca urmare a accesului facil, inlesneste totodata comunicarea, iar activitatea dovedeste o eficienta si un randament in acelasi ritm caracteristic secolului vitezei.

Elimina riscurile

Ca oricare alt mecanism ce ofera un flux bogat de beneficii si tendinte aflate intr-o continua dezvoltare, si acest mijloc de acces la e-mail comporta o paleta de riscuri de neneglijat, mai ales in conditiile in care consecintele pot costa mult mai mult decat o simpla optiune adaugata la o factura de servicii benefice si inteligente.

Unul dintre aceste riscuri il reprezinta lipsa deplinei sigurante in ceea ce priveste accesul la dispozitiv si, prin urmare, expunerea la unele vulnerabilitati care ar putea compromite fie confidentialitatea, fie siguranta sau integritatea datelor.

Pe de alta parte putem aminti, ca factori de risc, deficientele de conexiune, deficiente de functionalitate a dispozitivului sau chestiuni de securitate in raport cu configuratia acestuia, aplicatiile sau cu unele particularitati de analizat.

Elimina riscurile

Iti putem oferi solutia optima, potrivit sistemului de operare instalat. Fie ca este vorba de Microsoft Exchange, solutia de email de la Microsoft, fie ca folosesti ca sistem de operare Linux, obiectivul nostru in acest punct este realizarea optima a accesului la posta electronica de pe telefonul mobil.

 Pentru dispozitivele BlackBerry adaugam la lista solutiilor BlackBerry Enterprise Server si serviciile in cloud, iar instrumentul colaboreaza excelent cu serverele de email Novell GroupWise, Microsoft Exchange si Lotus Domino.

ActiveSync este instrumentul special conceput pentru a te putea sincroniza cu celelalte dispozitive mobile, care, la randul lor permit instalarea cu iPhone, Windows Mobile sau Android. Office 365 este varianta in cloud pentru Microsoft Exchange.

Beneficii si avantaje in solutiile de acces mobil la e-mail

Eficienta

Accesarea facila a e-mail-ului folosind doar telefonul mobil este, poate, cel mai important dintre beneficii. Poti intreprinde o relationare dinamica, in siguranta si potrivit necesitatilor de business, fara a incetini ritmul accelerat si productiv in care te afli.

Implementam solutii adaptate

de e-mail care intrunesc mai multe tehnologii, iar o parte dintre utilizatori au posibilitatea de a accesa unele functionalitati importante.

Consultanta

Cu siguranta ca doar o lista de beneficii nu este suficienta in vederea unei informari personale si in raport cu o nevoie specifica, astfel ca iti oferim consultanta de care ai nevoie si iti punem la dispozitie informatiile precise care definesc planul personalizat potrivit business-ului tau.

Buget limitat

Iti oferim solutii adaptate chiar si pentru un buget limitat, configurand astfel un server de email folosind Linux, clientul de e-mail accesand acest server de pe dispozitivul mobil.