Servicii IT

Compania ProActiv IT este un pilon de incredere in peisajul tehnologic, oferind o gama larga de servicii IT concepute pentru a raspunde nevoilor dinamice ale afacerilor moderne. Cu o echipa de profesionisti experimentati, ne dedicam furnizarii de solutii IT eficiente care sa optimizeze operatiunile si sa creasca productivitatea organizatiei tale.

Prin suport IT dedicat, ne asiguram ca orice problema tehnologica pe care o intampini este rezolvata rapid si eficient, minimizand orice impact asupra activitatilor tale zilnice. Pe langa asistenta oferita, serviciile noastre includ si consultanta IT, ajutandu-te sa identifici cele mai bune strategii si solutii tehnologice adaptate specificului si obiectivelor afacerii tale.

La ProActiv IT, nu oferim doar servicii; oferim parteneriate tehnologice pe termen lung, cu accent pe inovație, calitate si excelenta in fiecare proiect. Fie ca esti o afacere in crestere sau o corporatie consolidata, serviciile IT de la ProActiv sunt gandite sa te ajute sa evoluezi intr-un mediu tehnologic in continua schimbare.

Suport IT si interventii OnSite

Optiunea Suport IT si interventii OnSite se refera la modul dinamic, simplu si eficient in care vom raspunde nevoilor tale chiar acolo unde te afli: acasa, la birou sau la un alt punct de lucru.

Suport IT Remote 24/7


Serviciul Suport IT Remote 24/7 iti ofera solutionari rapide ca urmare a solicitarilor pe care le inregistrezi telefonic, prin sms, direct pe site-ul nostru sau prin e-mail.

Suport IT si administrare servere

Majoritatea companiilor care inteleg importanta acestui serviciu, Suport IT si administrare servere, apeleaza cu incredere la o echipa de specialitate ce poate asigura o functionalitate optima a serverelor

Monitorizare activa si suport IT proactiv

Prin acest serviciu iti raspundem cu promptitudine atunci cand este necesar suportul in elaborarea solutiilor si atunci cand apar situatii IT nedorite.

Managementul serviciilor IT

Managementul eficient este cuvantul-cheie in demararea oricarei actiuni, iar noi ne evaluam constant propria noastra rigurozitate in a-i face pe clienti multumiti si urmarim sa venim in sprijinul afacerii tale.

Securitate IT pentru companii

Amenintarile cibernetice sunt din ce in ce mai raspandite si sunt un mare risc pentru afacerea ta, distrugandu-ti iremediabil imaginea in fata clientilor si a partenerilor tai.

Consultanta IT pentru companii

Chiar si cele mai nesemnificative informatii pot avea un impact neasteptat. Orice intrebare sau nelamurire ai avea, poti apela cu incredere la serviciile noastre de consultanta IT.

Security Operation Center (S.O.C)

Cu totii stim cat este de important sa ne simtim in siguranta. Atat in activitatile de zi cu zi, cat si in mediul online, la lucru sau acasa.

Help Desk pentru companii

Help Desk este serviciul creat cu scopul de a oferi utilizatorilor IT suportul necesar, informatiile sau indicatiile precise de care acestia au nevoie, fie ca vorbim de echipamentul hardware, fie ca ne referim la partea de software sau la diverse alte aspecte IT de finete.

Audit pentru companii

Lumea cibernetica si implicatiile IT sunt tot mai raspandite, iar instrumentele de control si evaluare devin pe zi ce trece din ce in ce mai indispensabile, cum, de altfel a devenit si serviciul de audit pentru companii.

Dezvoltare web

Daca esti in cautarea unui nou site echipa ProactivIT iti poate oferi consiliere in toate etapele proiectului. Realizam de la site-uri de prezentare la aplicatii web cu o complexitate ridicata, toate adaptate nevoilor tale.

Mentenanta platforme web

Serviciul nostru de mentenanta platforme web iti poate aduce relaxarea dorita. Noi vom gestiona toata partea tehnica, si la cerere, putem administra tot site-ul, urmand ca tu sa te ocupi de dezvoltarea afacerii tale.