Managementul serviciilor IT

Costuri avantajoase si eficienta maxima

Managementul eficient este cuvantul-cheie in demararea oricarei actiuni, iar noi ne evaluam constant propria noastra rigurozitate in a-i face pe clienti multumiti si urmarim sa venim in sprijinul afacerii tale in modul cat mai concret si eficient cu putinta. Pentru ca orice afacere are nevoie de ajutorul indispensabil al echipamentelor tehnologice, ne propunem sa iti asiguram resursele tehnologice optime si personalizate pentru business-ul pe care il conduci, in vederea asigurarii unui Management optim al serviciilor IT.

Urmarim performanta prin eforturi sustinute

Pentru echipa noastra atitudinea culturala fata de propriile sale responsabilitati imbina efortul serios cu pasiunea lucrului eficient si cu performanta individuala si de grup. Intrucat suntem motivati permanent de convingerea ca munca aduce privilegii multiple in vederea progresului si a inovatiei, suntem astfel determinati sa ne formam propriii nostri specialisti prin programe de internship si modele internationale de management IT. Urmarim frecvent cele mai noi descoperiri in domeniu si ne actualizam regulat informatiile si abilitatile, ne informam si reusim sa ne mentinem la nivelul optim – toate acestea, pentru a ne pune cu placere la dispozitia ta, in beneficiul business-ului tau.

Actionam cu precizie si incredere

Solutiile noastre tehnologice pot realiza o inventariere in timp real a echipamentelor din companie, pentru o supraveghere constanta a duratei de viata a acestora si a upgrade-urilor necesare.

Pentru companiile mici si mijlocii, care nu beneficiaza de o asistenta tehnica proprie, interventiile specialistilor nostri IT sunt indispensabile, astfel ca acordam asistenta tehnica la sediul clientului, la distanta, precum si online sau telefonic, totul pentru a asigura un Management productiv al serviciilor IT.

In consecinta, pentru a te asigura de productivitatea serviciilor oferite de noi, iti putem inmana rapoarte detaliate de activitate si putem organiza intalniri periodice. In felul acesta, dialogul constructiv dintre noi si clientii nostri configureaza noi oportunitati de crestere a performantei companiei tale, ca urmare a aplicarii unui management profesional si dedicat al serviciilor IT.

Beneficii si avantajele privind managementul serviciilor IT:

Asiguram infrastructura IT

si implementarea solutiilor soft-ware cu scopul de a determina performanta companiei clientilor nostri.

Realizam inventarierea completa

in timp real a echipamentelor hardware din companie.

Poti optimiza costurile

si realiza upgrade-uri in timp util.

Detii controlul

asupra utilizarii echipamentelor mobile si a locatiei acestora.

Poti creste eficienta angajatilor

prin accesibilizarea solutiilor tehnologice.

Poti beneficia de rapoarte

privind starea echipamentelor, perioadele de garantie si licentele software.

Avantajul unor solutii IT personalizate

iti construim un plan pliat pe nevoile tale.

Poti lua decizii optime pentru afacerea ta

datorita implicarii ProActivIt in Managementul serviciilor IT pe care le intreprinzi.

Interactionezi mai mult cu echipa de suport IT

tinand astfel lucrurile intr-o ordine productiva.

Poti detine controlul in livrarea serviciilor IT

si de asemenea poti stabili modalitatile de implicare.