Suport IT si administrare servere

Suport IT si administrare servere

Garantam Competenta si Profesionalism

Majoritatea companiilor care inteleg importanta acestui serviciu, Suport IT si administrare servere, apeleaza cu incredere la o echipa de specialitate ce poate asigura o functionalitate optima a serverelor – sisteme atat de complexe din infrastructura IT. Pe de alta parte, a delega o echipa insuficient pregatita, fie teoretic, fie tehnic, denota o imprudenta majora ce poate comporta riscuri asumate inadmisibile, intrucat expun sistemele informatice la posibile pierderi de informatii, erori sau defectiuni grave – daune care pot conduce la prejudicii insemnate.

Administrarea serverelor necesita, asadar, o lista ampla de servicii IT, performanta maxima si profesionalism, iar efectul scontat nu poate fi evaluat decat in reflexia unui business productiv, aflat intr-o continua ascensiune, in care functionalitatea optima a sistemelor critice ar trebui sa fie ultima grija a unei companii, sau, plasata in grija unor profesionisti certificati. Echipa ProActivIT va pune la dispozitie un serviciu de Suport IT si administrare servere de exceptie.

Securitatea sistemelor si a aplicatiilor de baza constituie unul dintre obiectele de maxim interes asupra caruia focusam o energie sporita si un plan sistematic activ, printr-o monitorizare riguroasa a serverelor si sisteme complexe de depistare a numeroaselor obstacole. Serviciul de Suport IT in administrarea serverelor intotdeauna a impus un plan de securitate riguros privind protectia sistemelor si a aplicatiilor de baza.

Astfel, o gama variata de solutii de securitate, configurate si adaptate retelelor, sunt testate pentru a raspunde cu o maxima promptitudine si eficienta in circumstante ce pot pune in pericol buna functionare a acestora. Prevazute cu semnale acustice si cu masuri de alarma atunci cand sunt detectate intreruperi de retea, amenintari mai serioase sau chiar dificultati minore, sistemele de securitate confera exact siguranta necesara pentru a actiona cu incredere in activitatea de rutina cotidiana. Cu precadere, in serviciul prin care oferim Suport IT si administrare servere ne asumam o mai mare responsabilitate pentru a-ti garanta lipsa oricarui motiv de ingrijorare.  

Beneficii si avantaje:

Un plan de suport IT si administrare servere, adaptat nevoii specifice

Monitorizare neintrerupta a serverelor, a sistemelor si a echipamentelor IT

Sisteme de securitate personalizate

Indrumare si instructiuni precise din partea unei echipe de profesionisti

Implementarea solutiilor, realizata cu profesionalism, urmarind o inalta performanta

Administrarea si protectia bazelor de date de tip ERP si CRM

Optimizare continua si flexibilitate in stabilirea planurilor periodice de intretinere

Control riguros asupra SLA-ului stabilit anterior

Implementarea solutiilor Microsoft, de catre o echipa specializata si certificata

Numeroase servicii si echipamente IT personalizate si pliate pe particularitatile business-ului tau