Solutii de securizare a comunicatiilor prin internet

In contextul evolutiei tehnologice de astazi securizarea datelor si a informatiilor a devenit o prioritate cu atat mai stringenta, cu cat informatiile in mediul online circula tot mai abundent. In acelasi ritm alert specialistii testeaza si dezvolta solutii si metode de securitate, desi amenintarile si contrasolutiile se tin lant.

Dezvoltarea si imbunatatirea solutiilor prin care datele si informatiile sunt securizate in circulatia lor prin mediul online constituie o prioritate deoarece nu ne mai regasim intr-o faza de debut sau de experiment a business-ului online.

Aproape intreaga activitate de marketing se poate realiza gratie existentei in mediul online, fie ca vorbim de comert electronic, fie ca ne referim la managementul in sensul larg.

Pericolul iminent

Daca mai ieri riscul de a pierde date importante si informatii cu caracter personal nu constituia un motiv de ingrijorare prea mare, astazi, asumarea acestui risc denota naivitate in subestimarea iminentei acestui pericol si o grava imprudenta.

Companii de renume au suferit pierderi enorme din cauza aceleiasi indolente in ceea ce priveste masurile de securizare a comunicatiilor pe calea internetului, devenita cel mai amplu, diversificat si solicitat mijloc de comunicare si, in egala masura, cel mai expus pericolelor la fel de variate. 

Solutiile de securizare a retelelor

In comunicarea online securizarea fluxului de informatii nu poate fi realizata decat prin intermediul unui specialist in aceasta zona.

Intrucat riscurile pe aceasta cale vizeaza atat fluxul de informatii care vin din afara companiei, cat si cele care pleaca, echipamentul UTM (Unified Threat Management), care functioneaza similar cu un firewall, reprezinta o solutie avansata ce ofera o protectie riguroasa a celor doua fluxuri de date.

Spre deosebire de firewall, care necesita in permanenta o actualizare a configuratiei, UTM-urile sunt concepute sa permita actualizari cu scopul de a depista pana si cele mai noi amenintari, generand in acest fel o protectie a sistemului tau mai avansata.

Echipamentele de acelasi tip sunt multiple, dintre care enumeram: Checkpoint, WatchGuard, NetGear, Fortinet, Juniper sau SonicWall.

Specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a va asigura protectia datelor la cel mai inalt nivel de performanta.

Beneficii si avantaje in solutiile de securizare a comunicatiilor prin internet

Consultanta noastra gratuita,

care te ajuta sa afli si sa intelegi riscurile la care esti expus in momentul de fata, reprezinta un alt beneficiu ce te ajuta sa iei o decizie in vederea securizarii canalelor de comunicare prin internet.

Securizarea retelelor de comunicare

inlatura o sumedenie de riscuri, pericole sau motive de ingrijorare, te bucuri de o protectie a datelor si a informatiilor care circula din afara si in interiorul companiei tale.

Multiple functii de protectie

oferite intr-un singur echipament - UTM, insumeaza solutia integrata de securitate care iti ofera: VPN, Firewall, Antivirus, Antispam, Intrusion Prevention System, web filtering, securitatea perimentrului etc.

Protectie extinsa

Uneori actionam fara a cunoaste detaliile esentiale ale produselor pe care le utilizam. De aceea, pe langa protectia de baza, asigurata de antivirus, te sfatuim sa consideri si protectia referitoare la anti-spyware, anti-ransomware, anti-malware, antiphishing, protectia browser-ului si alte instrumente in egala masura de importante.

Actualizarea continua

a echipamentului UTM se dovedeste a fi de departe cea mai benefica masura de protectie fiind vorba de un echipament performant de securitate si aceasta in conditiile in care retelele de comunicare tot mai utilizate devin din ce in ce mai vulnerabile.

Reducerea costurilor

si in cazul acestui serviciu este un beneficiu de fidelitate si un motiv in plus pentru a va convinge ca ati facut o alegere optima si de data aceasta.