Solutii de protectie antispam

Solutii de protectie antispam

Desi este o activitate ilegala prin care se risca amenzi mari, spamming-ul ramane o provocare ce necesita solutii serioase de protectie deoarece functioneaza cu succes ca modalitate de promovare sau de inoculare a anumitor obiective pe care spamerii si le propun.

Aceasta incarcatura de e-mail-uri nesolicitate, de cele mai multe ori cu un continut irelevant cu care adesea cei mai multi dintre noi suntem bombardati, ne consuma energia, spatiul in sistem, timpul, ca urmare a dezordinii in mailuri si, lucrul cel mai riscant, posibilitatea de virusare a calculatorului prin virusi si alte variante de software daunator cum ar fi keyloggere sau caii troieni.

O tehnologie antispam cu inalta certificare poate elimina complet toate riscurile enumerate mai sus, poate sa restaureze ordinea in mailuri si sa reduca orice efort neplanificat in lupta cu e-mail-urile nedorite. Pana la urma de ce ai fi tinta unei liste de disconforturi, frustrari, pericole si dezavantaje, cand poti obtine cu usurinta solutia ce te scuteste de toate acestea dintr-o singura lovitura?

Multiple Solutii

Desi pot exista mai multe solutii pe piata, eficienta acestora se contorizeaza doar in cifre si rezultate concrete. Exista riscul „confuziilor” de sistem, aceasta insemnand eliminarea mesajelor legitime in contul celor intruse, iar eroarea aceasta nu trebuie sa fie iremediabila.

Pe buna dreptate, o solutie antispam cat mai eficienta este aceea care elimina cat mai multe mesaje nelegitime, insa atunci are loc o eroare, eliminand in schimb un mesaj legitim, poate de o importanta majora, interesul nostru imediat urmator tinteste posibilitatea ca acest mesaj sa poata fi recuperat.

Exista numeroase solutii anti-spam, variabile ca pret si adaptate diferitelor sisteme de operare:

– Cele care au la baza sistemul de operare Linux se dovedesc a fi o optiune mai economa, pentru companiile cu un buget limitat;

SpamSentinel este o solutie oferita de Maysoft Canada prin Fiveplus;

Aceasta solutie antispam/antivirus opreste 99.6% din volumul total de e-mailuri intruse;

  • Daca ne referim, in schimb, la cei mai importanti producatori, cum sunt Bitdefender sau Kaspersky, descoperim solutiile antispam pentru serverul de email de la Microsoft;
  • Putem vorbi si despre echipamente fizice, dedicate, ce ofera solutii impotriva e-mailurilor nedorite, cum sunt cei de la Fortinet, ce detin echipamente numite Fortimail, sau Barracuda, un alt brand cu echipamente antispam dedicate.
Beneficii si avantaje in solutiile de protectie antispam

Productivitate sporita,

prin eliminarea timpului alocat ordinii in inbox, economisirea energiei, reducerea riscurilor de expunere la virusi informatici si combaterea stresului sau a temerilor ce ar putea fi generate de aceleasi motive.

Reducerea cheltuielilor

in situatia in care ati putea opta pentru o solutie costisitoare la recomandarea unui neprofesionist si neconsiderarea beneficiilor pe care noi ti le-am putea oferi.

Protectie asigurata

a echipamentului pe care-l folosesti, prin reducerea riscului de a fi tinta vreunui virus sau a altor forme de software daunator (keyloggere sau caii troieni).

Solutii certificate

in urma recomandarii din partea echipei noastre de profesionisti, precum si siguranta unei achizitii potrivite sau, mai mult decat atat, asigurarea ca ai facut cea mai buna alegere.