Solutii de cablare structurata

O retea de cablare realizata cu succes necesita profesionalism si eficienta in vederea realizarii rapide si a garantiei si sigurantei oferite. Fiecare sistem de cablare are o schema unica, prin urmare, in realizarea acesteia sunt luate in considerare mai multe aspecte, de la structura arhitecturala a cladirii, pana la dispozitivele si produsele utilizate in acest proiect.

Realizarea proiectului

Contrar unor impresii superficiale, la prima vedere lucrurile pot indica in mod eronat o activitate usor de realizat si lipsita de prea multe demersuri aferente, sau maini profesioniste, motiv pentru care descriem succint desfasurarea acestui proces.

In prima faza are loc intocmirea unui plan si o informare in prealabil. Acesta presupune o lista specifica a nevoilor companiei cu privire la fluxul informatiei, stabilirea topologiei retelei, alegerea magistralelor de transport si selectarea echipamentelor de retea, precum si alegerea locului in care vor fi instalate.

De asemenea, stabilirea locurilor pentru prize, in functie de traseele pe unde circula cablurile sunt niste aspecte la fel de importante in acest proiect, precum si intocmirea unui plan separat de proiectare a retelei, dupa care se formuleaza politicile de securitate si cele de acces, ale companiei.

Beneficii si avantaje in solutiile de cablare structurata

Consultanta

Iti putem face gratuit o analiza personalizata si adaptata nevoilor tale si iti oferim o solutie de cablare structurata, precum si recomandarile unei echipe specializate. Aceasta reprezinta punctul de pornire in realizarea retelei de care ai nevoie, si in acelasi timp beneficiul nostru pentru tine.

Siguranta

Efectuand serviciile de cablare cu ajutorul nostru, poti elimina cu incredere orice grija. Lucram in conditii de siguranta deplina si ne realizam obiectivele cu aceeasi incredere pe care dorim sa ti-o transmitem si tie.

Flexibilitate

In cazul in care dupa ce s-a efectuat cablarea structurata survin eventuale modificari, ca urmare a extinderii activitatii sau din alte decizii, fie legate de restructurare, fie in urma unor accidente imprevizibile etc., adaptarea la noul plan poate constitui o provocare, insa nu si pentru noi. Reconfiguram cu usurinta planul in care includem si modificarile ulterioare. In plus nu afectam activitatea prin intreruperi nedorite, realizand totodata relocarile de echipamente intr-un mod mult mai fluent.

Autonomie

Iti poti gestiona cu usurinta sistemul de cablare structurata si poti opera la fel de usor. Ba mai mult, poti actiona independent fata de partenerul care ti-a efectuat serviciul de implementare si poti utiliza cu incredere o structura optima, simpla si eficienta.

Estetica

Destul de important si inspirational este si aspectul, organizarea si dispunerea sistematica a segmentelor in realizarea serviciului de cablare, motiv pentru care ne autorecomandam in a-ti fi partenerii care acopera mai multe aspecte decat ai fi intuit, in acest serviciu nebanuit de variat.