Solutii de comunicare prin e-mail

Desi exista numeroase canale de comunicare, e-mail-ul a devenit astazi o componenta de business indispensabila si poate chiar cea mai importanta modalitate de a transmite un mesaj oficial, complex, bine-structurat, detaliat, imbogatit cu elemente media si caruia ii putem atasa documente si surse, potrivit oricarui tip de mesaj.

Preintampinarea riscurilor

Pe de alta parte, comunicarea prin e-mail poate comporta riscuri in egala masura, cum ar fi destinatia eronata la care ar putea ajunge, subiecti care nu raspund poate cu cele mai bune intentii, fie ca vorbim de persoane de pe piata concurentiala, fie ca ne referim la o premeditare a situatiei, in oricare dintre cazuri si intotdeauna solutia cea mai inteleapta este protectia datelor si siguranta in transmiterea mesajelor atat de importante.

De aceea, masurile optime care trebuie adoptate raman intotdeauna precautia si instalarea programelor de protectie, antivirus, antispam si cele care vizeaza altfel de amenintari, poate chiar tintite.

Oferta noastra personalizata

Atunci cand discutam despre solutiile de comunicare prin e-mail fiecare recomandare pe care o facem clientilor nostri este una personalizata, adaptata nevoilor lor specifice, considerand mai multi parametri relevanti in stabilirea serviciului oferit:

Datele variabile. Una dintre aceste date variabile este spatiul de stocare necesar acestui serviciu, potrivit fluxului de utilizatori, apoi clientul de e-mail, punct in care din nou analizam informatiile, zona de acces si functionalitatea acestuia.

Zona de utilizare. In situatia in care se opteaza pentru o solutie de e-mail cu circuit inchis de utilizare, in interiorul companiei, stabilim astfel componentele necesare si echipamentul adecvat, asigurandu-i totodata configurarea corespunzatoare.

Securitatea. Este un segment in care nu ne putem permite asumarea niciunui risc, intrucat compania ar putea fi afectata sever prin pierderi de date importante, cauzarea de prejudicii pe masura si compromiterea imaginii pe termen lung. In consecinta, actionam pentru a asigura protectia deplina, necesara, aplicand solutii antivirus si antispam si masuri de securitate raportate modalitatea de transmitere a email-ului intre clientul si serverul e-mail-ului.

Clientul de e-mail. Optiunile din care se poate alege solutia de e-mail pot fi Microsoft, Linux, serviciile externalizate in Cloud, iar cei mai multi utilizatori, si anume utilizatori ai sistemelor de operare Microsoft, folosesc solutia Microsoft Exchange. Aceasta solutie se integreaza cu cu clientul de email Microsoft Outlook din suita Microsoft Office si se remarca prin avantajele benefice oferite utilizatorului, cum ar fi acela ca, pe langa functia de e-mail permite atat distribuirea si partajarea contactelor, cat si a calendarului, astfel facilitand considerabil planificarea si organizarea activitatii membrilor din companie care utilizeaza aceste instrumente.

Considerand atat numarul mare de factori variabili de la o companie la alta, cat si modalitatile de utilizare si datele unice, te sfatuim sa soliciti o recomandare personalizata pe care ti-o putem oferi gratuit!

Beneficii si avantaje in solutiile de comunicare prin e-mail

Solutie Personalizata

Cu noi poti profita cu incredere de o solutie de e-mail personalizata in functie de capacitatea necesara, sistemul de operare, limita de buget sau segmentul de utilizare, solutie adaptata la nevoile concrete ale companiei.

Securitate si comfort

Securitatea pe care ti-o garantam si care reprezinta nu o optiune, ci o conditie in alegerea luata.

Consultanta periodica

Analiza gratuita prin care ai oportunitatea de a afla, in urma interpretarii initiale efectuate, care produs corespunde intocmai nevoilor concrete date de activitatea pe care o desfasori este un prim beneficiu pe care ti-l oferim. Intre timp datele problemei pot varia si pot inregistra alte cifre si alte nevoi. De aceea am creat special pentru tine acest beneficiu de analiza periodica.

Alternativa la solutia recomandata

Poate ca uneori bugetul este limitat si nu-ti permite accesul la solutia de baza indicata, situatie in care iti propunem o a doua solutie, astfel incat sa-ti poti desfasura activitatea fara a compromite functionalitatea optima a comunicarii prin e-mail, in aceleasi conditii de deplina siguranta si facilitati necesare.