Solutii de protectie antivirus

Amenintarile cu virusi informatici sunt din ce in ce mai raspandite. Si mai mult decat virusii care reprezinta principalele cauze de ingrijorare, multiple alte pericole cibernetice pot constitui factori seriosi de risc. Acestea pot afecta dispozitivele poate chiar intr-un mod ireversibil, motiv pentru care sunt special concepute diverse solutii si produse antivirus, responsabile cu securitatea in sensul larg si sunt construite pe diferite tehnologii.

Profesionalism = Analiza optima

Alegerea solutiei potrivite privind planul de securitate implica la randul sau o analiza care calculeaza factorii de risc si confera protectia precisa pe care echipamentele si infrastructura IT le impune si pentru care este efectuata. Daca am discuta despre solutii sau servicii de o importanta redusa privind riscurile asumate probabil ca nu ar mai fi nevoie de o atentie riguroasa din partea unei echipe certificate de profesionisti, insa, si in cazul solutiilor de protectie antivirus se aplica sloganul „Siguranta, inainte de toate”

Prioritate = Securitate

Una dintre solutiile carora le acordam o deosebita atentie si prioritate sunt tocmai acestea privind protectia antivirus, intrucat suntem constienti de efectele nedorite care pot surveni in caz contrar, in situatia echipamentelor lipsite de un plan de securitate adecvat.

De aceea, sfatul nostru pentru tine este sa te asiguri nu doar ca detii o oarecare protectie, dar si de faptul ca sarcina aceasta este pe maini bune. In cazul in care ai dori sa te convingi de acest lucru, iti venim in intampinare cu o analiza privind protectia si acoperirea de care beneficiezi in momentul de fata, precum si de solutiile necesare.

Beneficii si avantaje privind solutiile de protectie antivirus

Securitate garantata

Cei mai dedicati profesionisti ofera intotdeauna cele mai bune solutii, astfel incat siguranta sa se dovedeasca a fi, si de aceasta data, cel mai mare beneficiu. ProActivIT iti bifeaza acest beneficiu inainte de toate celelalte.

Analiza atenta

Este necesara o solutie justificata de o lista de factori in urma unei analize atente pe care o putem realiza pentru protectia echipamentelor tale.

Produse recomandate

Este un pas important ca ai luat decizia de a-ti proteja echipamentul, insa noi iti recomandam si inspiratia de a apela la cele mai bune solutii pentru a te bucura de cele mai bune produse.

Protectie extinsa

Uneori actionam fara a cunoaste detaliile esentiale ale produselor pe care le utilizam. De aceea, pe langa protectia de baza, asigurata de antivirus, te sfatuim sa consideri si protectia referitoare la anti-spyware, anti-ransomware, anti-malware, antiphishing, protectia browser-ului si alte instrumente in egala masura de importante.

Oferim garantie si Inspiram incredere

Deoarece analiza, recomandarile si produsele pe care ti le propunem, in raport cu specificul activitatii pe care compania ta o desfasoara, necesita incredere, in vederea luarii celor mai bune decizii iti oferim garantii specifice, prin care eliminam orice dubiu.

Reduceri importante

Si la produsele antivirus si de securitate iti putem aplica reduceri, variabile, in funtie de mai multi factori cum ar fi raportul de fidelitate, numarul serviciilor si al produselor achizitionate sau reducerile provenite de la furnizori, a produselor in sine.