Suport IT si interventii OnSite

Servicii la domiciliu

Optiunea Suport IT si interventii OnSite se refera la modul dinamic, simplu si eficient in care vom raspunde nevoilor tale chiar acolo unde te afli: acasa, la birou sau la un alt punct de lucru.

Serviciile pe care ti le oferim si care presupun Suport IT si interventii OnSite functioneaza chiar in ritmul tau de activitate. Intervenim in timp util, fara a permite ca incidentul sa-ti afecteze confortul sau productivitatea pe o perioada prea mare de timp. Intotdeauna, insa, inainte sa ne deplasam ne asiguram ca nu putem solutiona problema pe cale virtuala. In oricare caz, actionam cu maximum de profesionalism, iar atunci cand situatia cere o deplasare este placerea noastra sa te vizitam.

Optiunea Serviciilor de Suport IT si interventii OnSite exista pentru ca tot ceea ce ne dorim este sa iti raspundem cu promptitudine, sa intervenim in timp util, iar activitatea ta sa aiba cat mai putin de suferit, economisind astfel resurse si energie.

Daca ai nevoie de argumente in plus pentru a te convinge de faptul ca serviciile noastre reprezinta cea mai buna alegere, Proactiv IT ti-a pregatit o lista cu 12 beneficii, avantaje si facilitati pentru care chiar merita sa incerci serviciile noastre de Suport IT si interventii OnSite:

Beneficii si avantaje:

Interventie rapida

Daca soliciti suport IT in prima parte a zilei echipa ProActivIT iti ofera garantia solutionarii problemelor inainte de incheierea zilei de lucru, conditie valabila pentru cea mai mare parte de interventii OnSite.

Echipament de serviciu

In cazul in care solutionarea necesita mai mult de o zi de lucru iti punem la dispozitie echipament pentru a-ti asigura continuitatea activitatii.

Protectia datelor

Te asiguram ca pe parcursul interventiei necesare acordam prioritate si o deosebita atentie protectiei datelor pentru a nu fi pierdute.

Confidentialitate si Incredere

Serviciul de Suport IT si interventii OnSite uneori poate presupune si accesarea datelor cu caracter personal. Daca un posibil contact al acestor date ar fi inevitabil, Echipa ProActivIT te asigura de confidentialitate si de maxima incredere cu privire la continutul pe care l-am accesa.

Echipa de profesionisti

Poate ca e inutil sa reamintim faptul ca lucram cu o echipa certificata de profesionisti care inteleg unde se afla problema, poate dintr-o analiza precisa, poate dintr-o descriere succinta, in efectuarea serviciului de suport IT si interventii OnSite.

Solutionam contracronometru

Te afli in Bucuresti? Privilegiul de care te bucuri este timpul record pe care ti-l dedicam si garantam, atunci cand ne referim la lista celor mai frecvente operatiuni pe care le soliciti sau pe care echipamentul tau le necesita. Ca sa te convingi poti porni si cronometrul, pentru a constata ca nu vom depasi 90 de minute.

Prioritate la serviciile noastre

Daca esti sau ai fost deja beneficiarul serviciilor noastre ne bucuram sa iti acordam o deosebita atentie si prioritate, considerand ca ne asumam orice ulterioara neregula in ceea ce priveste serviciul de suport sau de interventii oferite anterior.

Cont cu facilitati

Un alt beneficiu care adesea este trecut cu vederea si pe care ti-l readucem in atentie inca din faza accesarii serviciilor noastre de suport IT si de la primele interventii OnSite, este crearea unui cont si urmarirea beneficiilor voucherelor daruite in exclusivitate doar membrilor.

Multiple reduceri

ProActivIT are o atentie distributiva cand vine vorba de acordarea a numeroase discounturi. Doar cu noi te poti bucura de reduceri periodice, reduceri in functie de numarul de solicitari privind serviciile noastre si reduceri prin care rasplatim fidelitatea colaboratorilor nostri.

O gama variata de servicii

Lumea digitala se extinde tot mai mult, iar interventiile de specialitate pe care le necesita sunt din ce in ce mai numeroase. Noi am anticipat lucrul acesta, de aceea ne aflam la capatul firului oricarei nevoi care presupune Suport IT si Interventii OnSite.

Puncte de fidelitate

Punctele oferite ca urmare a fidelitatii pentru care dorim sa ne revansam pot fi folosite atat pentru reducere, cat si pentru achitarea integrala a unor servicii.

Consultanta, asistenta si indrumare

Fiecare serviciu pe care ti-l oferim vine la pachet cu indrumarea necesara, cu informatii suplimentare si cu o doza generoasa de amabilitate din partea echipei noastre care iti sta la dispozitie ori de cate ori ai nevoie. Fie ca ai nevoie doar de Suport IT, fie ca extindem serviciile si la Interventii OnSite, te intampinam cu bucurie.

Garantie:

Consideram garantia pe care ProActivIT ti-o ofera in serviciile de Suport IT si Interventii OnSite, nu doar un cliseu de marketing, ci convalidarea colaborarilor noastre, creditul pe care ti-l oferim. Doar asa punem in valoare imaginea care ne reprezinta, doar in acest fel garantam pentru ceea ce oferim si realizam. Din acest motiv dorim sa-ti asiguram, inainte de toate, confortul si increderea pentru a actiona deliberat, atata timp cat iei o decizie ce ne implica si pe noi. ProActiv IT iti garanteaza, asadar, atat calitatea serviciilor, cat si buna functionalitate a acestora.

Dintre serviciile cele mai solicitate de catre clientii nostri amintim:

- Diagnosticarea sistemelor nefunctionale; - Solutii pentru stocarea de date; - Instalarea si configurarea pachetelor software; - Instalarea diferitelor programe utile; - Instalarea si configurarea dispozitivelor externe; - Depanarea sistemului de operare; - Configurare standard pentru posta electronica; - Configurare aplicatii Office standard; - Administrarea statiilor de lucru; - Instalarea si configurarea driverelor necesare