Externalizarea serviciilor IT

Externalizarea serviciilor IT pentru companii

Esentialul in externalizarea propriilor servicii

Ca si in cazul oricarui alt domeniu, externalizarea serviciilor IT presupune cedarea unei parti a acestora in sarcina unei alte companii specializate actiune care aduce poate cele mai multe beneficii companiei care alege sa externalizeze.

Externalizarea serviciilor IT pentru companii

De ce sa optezi pentru externalizarea propriilor servicii?

Motivul principal pentru care alegem sa ne externalizam serviciile este, pe de o parte reducerea costurilor, iar pe de alta parte, urmarirea mai multor beneficii colaterale, cum ar fi directionarea energiei sau concentrarea asupra altor prioritati avand drept scop un profit sporit, dar mai ales siguranta ca sunt pe maini bune, fiind indeplinite si administrate de o echipa de profesionisti.

In vederea unei colaborari onorabile, ProActivIT isi indeplineste cu profesionalism si constiinciozitate sarcinile pentru o parte sau pentru intregul tau sistem informational. Asadar, daca ti-ai dori sa obtii un randament maxim pentru serviciile de baza din compania ta, care fac obiectul tau principal de activitate, si totodata daca ai in plan un plus de profesionalism pentru sistemul informational al companiei tale, ProActivIT este raspunsul la ambele solutii.

Incredintandu-ti serviciile echipei ProActivIT te vei putea bucura de o administrare de top, potrivit unor practici de inalta performanta, de la infrastructura pana la dezvoltarea software-urilor, mentenanta si suport IT. Indiferent de industria in care activezi, iti garantam securitatea informatiilor si backup-ul efectuat cu regularitate sau copia de rezerva a datelor.

Beneficiile in externalizarea serviciilor IT pentru companii

Preluarea Sarcinii unor servicii

de catre o companie competenta, profesionista si responsabila inseamna o eliberare oportuna a companiei tale, ce iti ofera prilejul unei productivitati crescute in activitatea ta de baza.

Mentenanta 24x7x365

posibilele avarii pot fi solutionate in cel mai scurt timp posibil, iar impactul lor asupra activitatii este foarte diminuat pentru ca intervenim de urgenta si le solutionam in maximum 24 de ore.

Mentenanta Hardware

Utilizand la capacitatea maxima a performantei echipamentele pe care le detii, te bucuri de o eficienta sporita, elimini grijile legate de functionalitate si beneficiezi de un profit crescut.

Securizare si administrare retea

O solutie optima de Securitate, potrivita activitatii pe care compania ta o intreprinde, are drept rezultat o diminuare considerabila a riscurilor si este, in plus, un obiectiv atins in drumul spre succesul propus.

Functionalitate optima

Preluam cu profesionalism riscul de intrerupere a activitatii cauzate de posibile incidente sau erori ale infrastructurii IT, pentru ca tu sa-ti poti proteja productivitatea companiei si sa beneficiezi de servicii de specialitate

Autonomie si control

Poti prelua controlul deplin asupra business-ului folosindu-te de instrumentele IT de ultima generatie pe care ti le punem la dispozitie si poti adresa toate intrebarile relevante pentru a reusi sa identificam nevoile cu cea mai mare precizie.

Scapi de griji

ProActivIT poate insemna sfarsitul ingrijorarilor tale. Pune capat problemelor de natura IT, atat celor de ordin hardware, cat si celor software si beneficiezi in plus de consultanta si suport tehnic de specialitate, puse la dispozitie de o echipa competenta.

Servicii ocazionale

Ori de cate ori ai nevoie ajutor echipa ProActivIT iti sta la dispozitie 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana. Poti apela cu incredere doar atunci cand este necesar, fie pentru servicii partiale, fie doar pentru consultanta sau informatii ce ti-ar putea fi utile.

Servicii complete

Poti lasa totul in grija noastra. ProActivIT iti poate pune la dispozitie toate serviciile specifice infrastructurii IT preluand astfel intreaga responsabilitate si actionand asemenea departamentului tau propriu

Consultanta avantajoasa

Uneori onorariile si costurile informatiilor de specialitate pot parea exagerate in raport cu utilitatea dovedita. Cu noi, in schimb, beneficiezi de experienta si de cunostintele avansate ale unei intregi echipe de profesionisti platind chiar mai putin decat costurile aferente unui angajat.

Ne asumam responsabilitatea

ProActivIT actioneaza cu un profesionalism dovedit, astfel, raspundem contractual pentru orice interventie oricat de minora ar fi. In felul acesta iti garantam un control deplin asupra rezultatelor primite.

O colaborare benefica

Externalizarea serviciilor pe care le preluam iti ofera mai mult decat te-ai fi asteptat. Te poti bucura de reduceri considerabile atat privind costurile operationale, cat si cele de capital, impuse de angajatii IT prin salarizare, traininguri de specialitate sau echipamentele necesare.

Oferte personalizate

Pe langa o analiza a nevoilor reale iti putem oferi un pachet de servicii externalizate personalizat, pliat pe natura activitatii pe care o desfasori.

Promptitudine garantata

Raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor tale, executam serviciile intr-un timp garantat, in functie de natura incidentului si rasplatim increderea cu satisfactie reciproca.

Indrumare si consultanta in achizitii

Unele decizii par imposibil de luat, mai ales atunci cand ai de aface cu un domeniu strain de cunostintele tale. Acesta este unul dintre motivele pentru care exista echipa de profesionisti ProActivIT, sa-ti ofere cu amabilitate indrumare si consultanta, in domeniul achizitiilor IT, atat hardware, cat si software

Centralizam totul

O activitate de succes are intotdeauna la baza instrumente menite sa-i faciliteze desfasurarea, iar in zona aceasta disciplina si organizarea sunt cele mai relevante aspecte. De asemenea, accesul facil la informatiile si la bazele de date pe care le detii este foarte important si determinat de dispozitii inteligente, iar noi te putem ajuta sa centralizezi tot ceea ce inseamna IT in companie.

Promptitudine garantata

Raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor tale, executam serviciile intr-un timp garantat, in functie de natura incidentului si rasplatim increderea cu satisfactie reciproca.

Indrumare si consultanta in achizitii

Unele decizii par imposibil de luat, mai ales atunci cand ai de aface cu un dome-niu strain de cunostintele tale. Acesta este unul dintre motivele pentru care exista echipa de profesionisti ProActivIT, sa-ti ofere cu amabilitate indru-mare si consultanta, in domeniul achizitiilor IT, atat hardware, cat si sof-tware

Stabilim o intalnire?

GDPR