Compania Proactiv IT - despre noi

Cine suntem?

Poate ca o sursa de inspiratie, poate un factor motivational, niste vizionari sau revolutionari in domeniul IT, oricum ne-am numi, nu tehnologia este obiectul nostru de maxim interes, ci aplicarea ei in modul cel mai iscusit.

Si mai mult decat solutii inteligente in sfera business-ului, Compania ProActiv IT asigura partenerilor o functionalitate optima, o colaborare benefica si o satisfactie garantata.

Compania Proactiv IT

Compania Proactiv IT in cifre

2013

Anul infiintarii

50+

Clienti

100.000+

Interventii OnSite

10.000+

Cafele consumate

Inspiratie?

Ca o solutie in sine, Compania ProActiv IT a fost conceputa si orientata atat spre nevoile tot mai numeroase de servicii IT, cat si spre o adaptare tehnologica impusa intr-un mod aproape imperativ.

Sursele noastre de inspiratie se regasesc in nevoi concrete, studiate, in potentialul unei echipe performante, in exprimarea dorintelor din partea unor oameni cu proiecte indraznete, in ritmul alert de astazi si in era tehnologiei care ne bate la usa.

Motivatie?

Chiar daca ne putem dovedi cu usurinta excelenta privind serviciile informatice prestate, adaptate unui mediu de afaceri tot mai dinamic, motivatia noastra tinteste mai sus de atat. Si chiar daca ne putem demonstra destul de simplu nu doar competenta, dar si competitivitatea in fata companiilor de top in domeniul IT, motivatia noastra tot nu se limiteaza aici. Forta motrice e definita de progresul tehnologiei de maine pentru care avansam si ne actualizam continuu instrumentele. Pe scurt, motivatia noastra rezoneaza cu satisfactia utilizatorilor nostri in lumina inovatiei.

Omul din spatele tehnologiei

In egala masura intelegem trairile partenerilor nostri: nelinistea lor in clipele de maxima tensiune, emotiile in momentele importante, neajunsurile in raport cu ritmul tehnologic, frustrarile in lipsa unor solutii adecvate și dorinta de adaptare la procesele prin care le este automatizata activitatea, motiv pentru care gandim personalizat, aprofundam si generam solutii inteligente in ceea ce priveste:

O functionalitate impecabila

Expertiza necesara

Consiliere si sfaturi utile

Selectionarea, implementarea si aplicarea programelor

Servicii informatice de inalta calitate

Securizarea informatiei

Prin ce ne deosebim?

Potrivit valorilor adoptate si viziunii care ne traseaza aceste valori, consideram tehnologia si „viata virtuala” o componenta reala si pe zi ce trece, tot mai indispensabila. De aceea ne straduim si reusim sa adaugam mereu valoare inovatiei de ultima ora urmarind astfel un progres fantastic si ingenios.

Cu o echipa unita in obiectivele si valorile care ne definesc ne dovedim cu incredere profesionalismul, experienta, perseverenta in dezvoltarea de proiecte viabile, standardele inalte si performantele atinse impreuna.

Rezultate?

De vreme ce intelegem ca e momentul sa ne reinventam, sa ne daruim aptitudinile în ritmul acelui progres mereu surprinzator, urmărim totodata si o dedicare in raport cu obiectivele urmărite. Drept urmare, reactia din partea colaboratorilor si a partenerilor ne confera satisfactia de care aveam nevoie intrucat ne considera o companie remarcabila.

De ce ProActiv IT? Pentru ca a sosit momentul sa ne redefinim valorile, e timpul sa ne reinventam.

De aceea, dincolo de o productivitate sporita, partenerii nostri experimenteaza eficienta, înteleg mai bine tehnologia si zambesc in urma alegerilor inspirate.

Convingeri!

Mai mult decat a raspunde unor nevoi, ProActiv IT intuieste performantele, preintampina necesarul si dezvaluie inovatia si ineditul. Pe scurt, trasaturile care ne definesc pregatesc si programeaza viitorul care ne surprinde partenerii - Viitorul imperiu IT.

Stabilim o intalnire?

GDPR