Audit pentru companii

Previzibilitate Control Atitudine

Lumea cibernetica si implicatiile IT sunt tot mai raspandite, iar instrumentele de control si evaluare devin pe zi ce trece din ce in ce mai indispensabile, cum, de altfel a devenit si serviciul de audit pentru companii.

Importanta unui serviciu de Audit IT sistematic si bine realizat este confirmata de un business de succes intrucat presupune o evaluare optima a infrastructurii hardware si software, printr-o analiza riguroasa a celor doua componente. O diagnoza justa, care reflecta intocmai atat vulnerabilitatile, cat si performantele unei infrastructuri IT, prin indicatori fideli, stabileste in cea mai mare parte buna functionare a acestuia, prin masurile pe care le impune.

Progres continuu

Luand in considerare vulnerabilitatile si potentialele riscuri, totodata detinand controlul deplin asupra situatiei reale din cadrul companiei, ai posibilitatea de a intocmi planuri fezabile orientate spre un succes din ce in ce mai realizabil si poti inregistra progrese in mod continuu.

Auditarea in situatia companiilor presupune o acoperire totala a competentelor de ordin IT si o experienta demonstrabila in procesul analizelor efectuate, iar echipa ProActivIT iti pune la dispozitie un audit de exceptie, care raspunde cu succes celor mai pertinente cerinte.

Beneficii si avantaje in serviciul de audit pentru companii

Analiza riguroasa a infrastructurii IT

Profitati de o investigatie amanuntita a celor doua componente, hardware si software. ProActivIT iti poate realiza o analiza riguroasa, atenta, in vederea identificarii eventualelor vulnerabilitati ce-ti pot compromite activitatea.

Diagnoza detaliata a licentelor

Ca prima operatiune realizam o evaluarea initiala a infrastructurii, iar apoi ProActivIT efectueaza pentru tine o analiza a licentelor software existente in companie, precum si o strategie de legalizare a acestora. Obtinerea unei imagini de ansamblu detaliate in ceea ce priveste situatia licentelor te plaseaza intr-o pozitie de siguranta si incredere.

Identificarea riscurilor

Ca si la punctul anterior, fara efectuarea unei analize initiale si fara o imagine de ansamblu a intregii situatii privind atat amenintarile, cat si atuurile, este dificil sa realizam o formulare completa a riscurilor. Identificarea riscurilor iti ofera posibilitatea combaterii acestora si este un beneficiu major.

Inlaturarea vulnerabilitatilor

Odata identificate vulnerabilitatile, lucrurile devin mult mai simple in vederea eliminarii acestora. Poate cel mai mare beneficiu, identificarea si fortificarea punctelor slabe reprezinta masurile de protectie cele mai indicate.

Verificarea cu regularitate a securitatii

In contextul efectuarii unui audit optim, evaluarea si verificarea cu regularitate a securitatii cibernetice este o masura primordiala si deloc de neglijat, serviciu pe care echipa ProActivIT ti-l pune la dispozitie cu profesionalism, iar pe lista de beneficii se numara printre cele mai profitabile.

Propunere de solutii

Suma de avantaje si beneficii pe care ti le oferim in cadrul serviciului de audit pentru compania ta ar fi poate incompleta daca nu l-am adauga si pe acesta. In urma unei analize riguroase iti recomandam cu incredere cele mai viabile solutii, testate si efectuate de aceeasi echipa de profesionisti - ProActivIT.